|
informacja kredytowa - pilne! 1 Rok, 7 Miesięcy temu
|
|
|
Witam.
Staram się o kredyt hipoteczny w Polsce. Aktualnie mieszkam i pracuję w UK. Jednym z warunków jakie stawia bank, jest tak zwany "bik". Zalogowałem się zatem na Experianie, posiadam więc dostęp do mojego raportu kredytowego i wyniku punktowego. Mam następujące pytanie: Co konkretnie wydrukować, (jakie informacje), aby móc przedstawić dane z raportu bankowi?
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
|
|
majk7777
|
|
|
|
|
Re: informacja kredytowa - pilne! 1 Rok, 7 Miesięcy temu
|
|
|
Witam
Sam credit score to nie to czego potrzebuje bank w Polsce - chodzi im o raport kredytowy. Po zalogowaniu sie do Credit Expert mniej wiecej na srodku, po lewej stronie jest przycisk zeby przejsc do raportu kredytowego. Na nastepnym ekranie bedzie widac potwierdzenie adresu zamieszkania, na samym dole tej strony jest kolejny przycisk ktory pozwoli przejsc do raportu. Radze nie zaznaczac okienka w ktorym pytaja sie o Credit Score bo to kosztuje kolejne 5f.
Pozdrawiam
|
|
|
|
Każdy z moich postów powinien traktowany być jedynie jako informacja. Jeśli szukasz porady, proszę o kontakt - 07825 44 71 00
|
|
|
|
|
|
Dziękuję za te informacje.
Czy mam rozumieć, że dane z pozycji: "My details" oraz ''Summary of your credit history" i "Other important items that could affect your credit rating" skopiowane do word`a, następnie przetłumaczone, wystarczą dla banku?
Pozdrawiam.
|
|
majk7777
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam
To jeszcze nie to. Trzeba kliknac na "View your full report", po czym po prawej stronie kliknac na "Print Report". Wygeneruja wtedy plik pdf ktory mozna wyslac e-mailem do tlumacza albo poprostu wydrukowac.
Pozdrawiam
Marcin
|
|
|
|
Każdy z moich postów powinien traktowany być jedynie jako informacja. Jeśli szukasz porady, proszę o kontakt - 07825 44 71 00
|
|
|