e-finanse

Witaj, Nieznajomy
Logowanie | Rejestracja.   

Mortgages na drugie mieszkanie
(1 przeglądających) (1) Gość
Ogólna Dyskusja
Przejdź w dółStrona: 1
TEMAT: Mortgages na drugie mieszkanie
Mortgages na drugie mieszkanie 1 Rok, 6 Miesięcy temu  
Witam mam prosbe prosze mi doradzic w sprawie kredytu a mianowicie posiadam jeden mortgage na moje mieszkanie a teraz chcialbym w raz z kolega wziasc drugi na dom ktory po remoncie chcemy sprzedac . Problem polega na tym ze obecnie trzeba miec min 25% wkladu a my mamy tylko wspolnie 10% depozytu [tu znowu na przeszkodzie stoja dokumenty tzn nasza historia z dochodami za ostatnie 3 lata nie przedstawia sie najlepiej} natomiast przy wkladzie 25% nie trzeba zadnych dokumentow lecz brak jest kasy jak postapic aby dokonac zakupu tego domu przy najmniejszym wkladzie wlasnym dzsiekuje za pomoc zbychu
zbychu

Ostatnio edytowany: 29/01/2009 08:55 Przez Marcin.
The administrator has disabled public write access.

Re:Mortgages na drugie mieszkanie 1 Rok, 6 Miesięcy temu Karma: 5
Witam

Wyjsciem tutaj moglby byc kredyt typu home development mortgage, ale musialbym sprawdzic jaka jest maksymalna pozyczka (tzn % wartosci) bo duzo sie pozmienialo ostatnio.

W miedzyczasie prosilbym o pare informacji:

-Pana dotychczasowe zarobki, np srednia z ostatnich 3 payslipow oraz calkowity dochod za poprzedni rok np z P60
-Takie same informacje nt. Pana kolegi
-Czy jestescie Panowie zatrudnieni czy samo-zatrudnieni
-Wielkosc Pana kredytu hipotecznego
-Wartosc nieruchomosci, ktora Panowie chcecie zakupic oraz cena zakupu jesli jest inna. Prosilbym takze podac przyblizona wartosc jak juz renowacja zostala ukonczona

Jak juz bede znal powyzsze dane, mam nadzieje ze uda mi sie cos wymyslec aby Panu pomoc.

Zapraszam do podania informacji na forum, Pana tozsamosc jest ukryta. Jesli jednak nie chce Pan pokazywac tych informacji, prosze podeslac je do mnie mailem:

Code:

marcin [at] e-finanse.co.uk

Pozdrawiam
Marcin
Marcin
Niezależny Doradca Finansowy
Ekspert
graphgraph
Użytkownicy Offline Kliknij tutaj aby obejrzeć profil użytkownika
Płeć: Mężczyzna e-finanse Miejscowość: Cardiff Urodziny: 22/11
Ostatnio edytowany: 29/01/2009 09:11 Przez Marcin.
Każdy z moich postów powinien traktowany być jedynie jako informacja. Jeśli szukasz porady, proszę o kontakt - 07825 44 71 00

Re:Mortgages na drugie mieszkanie 1 Rok, 6 Miesięcy temu  
dziekuje za wiadomosc dalsze informacje przesle na pana email
zbigniew

Re:Mortgages na drugie mieszkanie 10 Miesięcy, 2 Tygodni temu  
Witam pana po kilku miesiacach poradzilem sobie z tym problemem otoz sprzedalem mieszkanie i kupilem dom wplacajac 25% depozytu bez udzialu kolegi i nie byly potrzebne zadne dokumenty ale teraz znajomi anglicy podpowiedziieli mi ze o ile ja za kazdym razem sprzedaje i przeprowadzam sie mieszkajac na kazdym remontowanym mieszkaniu to po pierwsze nie musze placic podatku od sprzedazy oraz zed moge starac sie o dofinansowanie do remontu poniewaz podnosze standart itp prosze przyblizyc mi ten sposob pozyskania srodkow od rzadu angielskiego co trzeba zrobic i jak pozstapic aby wykorzystac taka mozliwosc o ile istnieje z powazaniem zbychu
kreyt ne mieszkanie

Przejdź do góryStrona: 1
Start Forum